Onze 6 opgeknapte retrocaravannekes  staan vanaf oktober ( afhankelijk van het weer ) mooi en instapklaar opgesteld in de schuur !  … Voor wie houdt van warmte en gezelligheid, samenzijn … en … uniek kamperen  !

In rubriekje  “retrocaravans”  vind U alle info over de inhoud en gebruik van de caravannekes. Deze omschrijving is dezelfde voor indoorkamperen.  In elke caravan is plaats voor 2 volwassenen en max 2 kindjes (  <10 jaar ).

Verder blijven alle speel- en doe-mogelijkheden toegankelijk … en ook bij de konijntjes en de cavia’s kan er steeds naar hartelust geknuffeld worden !     … voor wie houdt van de sfeer en het geknetter van brandend hout, de grote vuurschaal staat ook 's winters  gebruiksklaar !

Het enige wat jullie zelf mee hoeven te brengen :  bad- en keukendoeken, een paar potjes en pannetjes en toiletpapier

indoorkamperen01

indoorkamperen02

indoorkamperen04

Er zijn 2 formules :

“ per caravan ”  :

U huurt het aantal caravans dat U nodig heeft !

Eventuele andere mensen kunnen ook  gebruik maken van de overige caravans !

In de prijs begrepen  :  2 personen, 1x tweepersoons- bedlinnen, picknicktafel, kookstel, koelkast, elektriciteit, verwarming …. sanitair… / dierenplezier  en alle  speel-en doe mogelijkheden voor de kinderen / vuurschaal en hout

PRIJS : 60 euro per caravan 

+  Toeslag voor 1 enkele overnachting  : € 10

+  max 2 kinderen (<10j) ( eigen slaapzak ) per caravan : € 15 per kind per nacht

+  ontbijt : + 5 euro per persoon  (volw /kind)

“ Huur de schuur “  

De hele schuur is enkel voor jullie gezelschap  !  

PRIJS :  425 euro per nacht   .    

+ 50 euro voor 1 enkele overnachting

In de prijs begrepen :   6 caravans (max 2 personen en 2 kinderen/caravan ) en een kindercaravan (max 3 kindjes ),  1x tweepersoonsbedlinnen per caravan, elektriciteit , verwarming,  … sanitair  …  / dierenplezier en de vele speel - en doe-mogelijkheden voor de kinderen / vuurschaal en hout

+ ontbijt  :  + 5 euro per persoon  (volw/kind ) 

   
© Maedelstede