Het zijn 5, stuk voor stuk, superleuke " huisjes op wielen ", ideaal voor 2 personen ( + max 2 kindjes), alsook 1 kinder-slaap-caravanneke.

Wij lenen ze dan ook graag - en met veel gastvrijheid - uit , aan kampeerders , die ze met respect zullen gebruiken en het ultieme gevoel van “ een-beetje-back-to-basics ” , weten te waarderen !

Met een verrassende veelheid aan gezellige spulletjes (fleecedekens, kussentjes, lampjes, …) en hun hippe kleuren, zijn onze opgeknapte oldtimers “uniek” om buiten gewoon te genieten en zalig te overnachten op camping Maedelstede.

Dit is alvast een avontuur ! 

De caravans kunnen ook samen afgehuurd worden.

Praktisch:

- De caravannekes blijven, ter plaatse, op het pleintje. De auto kan veilig geparkeerd worden vlakbij.

- Het bedlinnen ligt klaar in de grote kast van de caravan.  Er is matrasbeschermer, donsdeken en hoofdkussens en bijpassend bedlinnen voor 2 persoonsbed. (fleecedekens en kussentjes)     

- Er is servies, glazen en bestek voor 6 personen en een (gemeenschappelijke) koelkast  !

- per caravan : picknictafel en parasol. 

- 's morgens, indien gewenst, ontbijtje met koffie, melk,fruitsap en koeken. Dit staat  vanaf 8u30 klaar op een plateau in de afhaalruimt.    “ Lekker Genieten ” is onze boodschap :  buiten of binnen ! 

- De afwasplaats  is vlakbij aan het sanitair gebouw ! Er kan/mag niet afgewassen en gekookt worden binnen in de caravan !   

- Telkens kan het tafeltje in de caravan omgebouwd worden naar extra slaapplaats voor max 2 kinderen (eigen slaapzak). Voor meer ruimte en gemak kan het kinder-slaap-caravanneke  aan  “kinderprijs”  gehuurd worden  (eigen slaapzak)

- Bij vertrek : De caravan a.u.b. netjes verlaten ! 

Reglement :

idem als kamperen / niet roken en geen huisdieren toegestaan in de caravan / de caravan netjes verlaten, zonodig + 50 euro schoonmaakkost !

NIEUW !! NIEUW  !!!!    INDOOR_KAMPEREN … in het voor- en najaar … staan de ingerichte caravannekes opgesteld in de grote schuur !  ook de picknictafels, koelkast , zithoek … en alweer veel sfeermakers …  

Jullie kunnen er, met veel inspiratie, nog heel wat toffe ideeën aan toevoegen !!!    

 …….. Weer of geen weer : altijd geslaagd !!

Enkele foto's :

(Klik op een foto om een uitvergroting te zien)

   
© Maedelstede