top of page

ACTIVITEITEN

In & rond Hoeve Maedelstede

Welkom op Hoeve Maedelstede! Een plek waar je met kinderen een wonderbaarlijke tijd zal beleven. Er zijn tal van mogelijkheden doorlopend beschikbaar zodat iedereen zich, zowel binnen als buiten, kan amuseren.

Er is plaats om te ravotten en met go-carts te racen. Er is een reuzevijver om ‘s zomers in te stoeien! Er is een  FUNtastische speelstal in thema "boerderij". En er zijn heel wat lieve dieren om mee te knuffelen. Zo valt er ook op regendagen heel wat te beleven. De minipaardjes vinden het heerlijk om door kinderen geborsteld, geaaid en versierd te worden en wandelingetjes te maken. Een ritje met de Maedelstedemobiel, door ons domein, is een unieke attractie voor de kids. Pretoogjes en gejuich gegarandeerd!

Terwijl het actieve jonge geweld zich hier de hele dag kosteloos amuseert en de digitale wereld even vergeet, heb je als ouder alle tijd voor jezelf & elkaar! ‘s Avonds kun je gezellig rond het kampvuur komen genieten! P.S.: Je kan ook een vuurschaaltje met kruiwagen hout huren, om op jullie eigen plek te zetten. Een verblijf op Hoeve Maedelstede is sowieso elke keer een ander avontuur… Wie weet maken jullie wel de geboorte van een kalfje mee!

Omdat er zoveel te beleven valt, is Hoeve Maedelstede  heel geschikt voor ouders met kinderen en voor opa’s en oma’s met hun kleinkinderen…. Maar Maedelstede is ook populair bij streekverkenners, omdat het er zo heerlijk fietsen en wandelen is én omdat er tal van interessante plaatsen makkelijk te bereiken zijn, voor een gezellig dagje uit. Zie: maedelstede.be/omgeving   

bottom of page