GOED OM WETEN

Bekijk het grondplan van Hoeve Maedelstede, zodat je jou een beeld kan vormen van de locatie. 
Onderstaande regeltjes zijn uitsluitend bedoeld voor een vlotte en goeie samenwerking. 

Lees ze even aandachtig en mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan horen wij het graag!

AANKOMST & VERTREK 

Aankomst op de camping kan vanaf 14 u. Graag even aanbellen aan de receptie van het woonhuis, voor het invullen van een klein inschrijvingsformuliertje.  Op de datum van vertrek is het wenselijk vóór 11 u de camping te verlaten.

HUISDIEREN 

Brave honden zijn welkom, maar moeten bij hun baasje blijven, zodat ze geen gevaar of hinder voor de andere kampeerders betekenen.  Ze mogen niet op het erf en in de hoevegebouwen komen. 

GASTVRIJHEID

Gastvrijheid en kindvriendelijkheid zijn een paar van onze troeven.  Een beetje respect voor alle beschikbaar (speel)materiaal stellen we echter wel op prijs. We houden van een gemoedelijke sfeer en verbieden nachtlawaai. Bezoekers zijn welkom… we zijn graag op de hoogte van hun komst.

SCHADE

Wij  zijn niet aansprakelijk voor persoonlijke letsels en/of schade aan personen en/of op het terrein aanwezige eigendommen van derden, opgelopen door welke oorzaak dan ook. Ouders zijn verantwoordelijk voor hun kinderen en de eventuele schade die ze aanrichten (zo ook voor baasjes en honden).  Kosten van schades of vernieling worden aangerekend!

INSTALLATIES

De kampeerder is verantwoordelijk voor de voorzieningen van z’n eigen kampeermiddel inclusief gas-, elektrische- en watervoorziening.  Mobilhomes en/of caravans dienen uitgerust te zijn met een verliesstroomschakelaar met hoge gevoeligheid.

MILIEU

We vragen om behoedzaam om te gaan met elektriciteit en water,  wees dus niet verspillend a.u.b.!             
Afval: orde en netheid vraagt een kleine inspanning! Glas, papier, blik en plastiek zoveel mogelijk scheiden. Huishoudelijk restafval moet in dichtgeknoopte zakken in de voorziene container. 
Gelieve geen kapotte tuinstoelen en dergelijke achter te laten.

SANITAIR

Ook  hier vragen we een beetje goeie wil, om het voor iedereen, ook voor de mensen na U,  aangenaam en proper te houden.
Wc’s: gelieve de vuilbakjes te gebruiken en geen maandverband, tampons of dingen door te spoelen met verstoppingsgevaar.
Riolering: Spoel geen vet of etensresten door de afvoeren als u de afwas doet
Chemisch toilet: daarvoor is er een bestemde uitgietplaats voorzien.        

SCHUUR

Deze overdekte ruimte biedt de mogelijkheid om in slecht-weer-periodes comfortabel en gegarandeerd onderdak te vinden. Initiatieven om er een activiteit te organiseren, zijn altijd welkom

VARKENSSTAL

Wegens strenge sanitaire maatregelen is het verboden om, als gast, in de varkensstal te gaan. 

SUGGESTIES

Suggesties: Wij staan open voor persoonlijke ideeën, voorstellen en/of suggesties.