Voor elk wat wils

Kamperen, logeren, retrocaravans of feestjes

KAMPEREN

Kamperen is superleuk voor jong & oud!  Genietend van de fluitende vogeltjes, luilekker met een heerlijk boek, een plons in de vijver…  terwijl de kinderen de hele dag samen het terrein en de stalletjes ontdekken en ravotten. 
Iedereen heeft het naar z’n zin!​

 
 
LOGEREN

Logeren kan  je (met een tiental personen) op de bovenverdieping van ons woonhuis. Samen met familie of vrienden zijn jullie de enige gasten. De  zolder is alvast een luxe speelparadijs voor de kinderen en na een kakelvers ontbijt, kan  je overdag alle energie weer kwijt!

 
RETROCARAVANS

Altijd al eens willen kamperen, maar heb je geen caravan of tent? Onze sfeervol ingerichte retro-caravans (voor maximaal 2 volwassen en 2 kinderen) staan gegroepeerd op een verhard pleintje met picknicktafels en strooien parasolletjes en kunnen  met of zonder ontbijt gehuurd worden! 

 
HUUR DE SCHUUR (INDOORKAMPEREN)

Maar kamperen kan niet enkel in de zomer! Onze retrocaravannekes staan vanaf de herfst instapklaar in de verwarmde schuur … voor wie houdt van gezellig samenzijn en dat tikkeltje back to basics !  

 
FEESTJE OF EVENT

Waarom een feestje op Hoeve Maedelstede zo leuk is? Bijna alles kan! Of het nu een kinderfeestje, verjaardagsfeest, familiefeest, babyborrel trouwfeest of event is; bij ons heb je heerlijk de ruimte binnen of buiten om je eigen sfeer te creëren. Er zijn bovendien tal van activiteiten en faciliteiten beschikbaar zodat het sowieso een topevent wordt - weer of geen weer! Boek daarom vandaag nog één van onze polyvalente ruimtes: De Schuur, Plan B of het Speelstalzaaltje

 
SCHOOLREIS

Maedelstede is ook de ideale locatie om met je klas op schoolreis te komen! Gocarts, tractortjes, een trampoline, een overdekte zandbak, maar ook konijnen, cavia's, kippen, paarden, pony's, honden, koeien. Er is vanalles te beleven op de hoeve! Ontdek de super originele speelstal met allerlei verrassende educatieve spelletjes of hang tussen hemel en aarde in de vliegende tapijten! Tussendoor kan je 'chillen' met klasgenoten in ons clubhuis. Kortom Hoeve Maedelstede heeft alles voor een geslaagde daguitstap of voor een week boerderijklassen! 

Ons adres

Pollinkhovestraat 42
8647 Lo-Reninge (Pollinkhove)

Contacteer ons

Volg ons

  • Facebook - White Circle

+32 495 54 22 88  

info@maedelstede.be

© 2020 door Studio Parys