ons verhaal

Boer Jo is een jonge zestiger en groeide op op deze boerderij!  Z’n koetjes  voedert en melkt hij nog elke dag met voldoening en hij ontfermt zich ook over de landerijen en de varkentjes!

Boerin Els haar verjaardagen  beginnen nog met een 5 😉. Zij is de drive achter het hele hoevetoerisme! Ze doet het graag en met heel veel liefde en passie! De 6 kleinkindjes zijn haar hartendiefjes!

Jeroen, de oudste zoon, woont samen met z’n vrouwtje Lies in West-Vleteren . Ze hebben elk een leuke job en samen met hun 3 schattige dochtertjes Nore, Ella en Fleur is er af en toe een dagje, helemaal in prinsessenstijl 😉!

Dochter Inge runt samen met haar man Xavier een varkensbedrijf in Heuvelland! Hun 3 enthousiaste bengeltjes Baptist en Olivier en Gauthier zorgen nu al voor voldoende teamwork en kwajongensstreekjes 😊!

Karel is student elektro-mechanica in Kortrijk en dolverliefd op Elise. Hij is de favoriete ‘knutsel’- en ‘taxi’-nonkel van de kleinkindjes en gaat vaak bij zus Inge een handje toesteken!

Margo, de jongste van de vier, zwaait binnenkort af van het middelbaar onderwijs. In haar vrije tijd helpt ze, met veel plezier, mee op Hoeve Maedelstede… En Emiel is de knapperd die haar oogjes doet fonkelen!