top of page

ons verhaal

Boer Jo is een jonge zestiger en groeide op deze boerderij. Z’n koeien voedert en melkt hij nog elke dag met voldoening en hij ontfermt zich ook over de landerijen en de varkens.

Boerin Els haar verjaardagen beginnen nog met een 5 😉. Zij is de drive achter het hele hoevetoerisme! Ze doet het graag en met heel veel liefde en passie. De 6 kleinkindjes zijn haar hartendiefjes.

Jeroen, de oudste zoon, woont samen met z’n vrouwtje Lies in West-Vleteren. Ze hebben elk een leuke job en samen met hun 3 schattige dochtertjes Nore, Ella en Fleur dansen en zingen “bijna” even goed als hun idolen K3 en Camille 😉😉,maar ze zijn even graag creatief en een beetje stoer.

Dochter Inge runt samen met haar man Xavier een varkensbedrijf in Heuvelland. Hun 3 enthousiaste bengeltjes Baptist en Olivier en Gauthier zorgen nu al voor voldoende teamwork en kwajongensstreekjes 😊!

Karel studeerde elektromechanica in Kortrijk, heeft ondertussen een toffe job en een leuke vriendin Louise. Hij is de favoriete ‘knutsel’- en ‘taxi’-nonkel van de kleinkindjes en gaat vaak bij zus Inge een handje toesteken.

Margo, de jongste van de vier, studeert bedrijfsmanagement in Kortijk. In haar vrije tijd helpt ze, met veel plezier, mee op Hoeve Maedelstede… En Emiel is de knapperd die haar oogjes doet fonkelen!

bottom of page