top of page

ons verhaal

Boer Jo groeide op, op deze boerderij.  Z’n koeien voedert en melkt hij nog elke dag met voldoening en hij ontfermt zich ook over de landerijen en de varkens. Hij geniet van een babbeltje met de mensen. 

Boerin Els is de drive achter het hele hoevetoerisme! Ze doet het graag en met heel veel liefde en passie.  De 6 kleinkindjes  zijn haar hartediefjes !  Speciaal voor hen, knapte ze onlangs een retrocaravanneke op, zodat ook zij hier vele mooie avonturen mogen beleven ! 

Jeroen, de oudste zoon, woont samen met z’n vrouw Lies in West-Vleteren.   Jeroen werkt bij een dichtbijzijnde veevoederfabrikant en  Lies werkt als verpleegster .  Samen hebben ze  3 schattige dochtertjes Nore, Ella en Fleur  ... Zij dansen alvast  "bijna" even goed als  hun idolen K3 , Camille en Pommelien 😉😉, maar ze zijn even graag creatief en een beetje stoer.

Dochter Inge runt samen met haar man Xavier een varkensbedrijf in Heuvelland. Hun 3 enthousiaste bengeltjes Baptist en Olivier en Gauthier zorgen nu al voor voldoende teamwork en kwajongensstreekjes 😊  Voetballen is ondertussen de favoriete sport van de 2 oudsten, terwijl de jongste nog heel enthousiast vele kilometertjes op z'n traptraktortje rijdt ! 

Karel studeerde elektromechanica in Kortrijk en heeft een uitdagende job in Zonnebeke, waar metaalbewerking en elektrische montage wordt uitgevoerd . Hij is ook de favoriete ‘knutsel’- en ‘taxi’-nonkel van de kleinkindjes en fiere peter van Olivier. Hij gaat graag en vaak bij zus Inge een handje toesteken.

Margo, de jongste van de vier en helpt  vanaf 1 april mee in het bedrijf en staat meteen ook in de startblokken , om in de toekomst de boerderij en de camping op te volgen… En Emiel, is de knapperd die haar oogjes doen fonkelen!

bottom of page