top of page

ONS AANBOD

Voor elk wat wils

Kamperen
KAMPEREN

Kamperen is superleuk voor jong & oud!  Genietend van de fluitende vogeltjes, luilekker met een heerlijk boek, een plons in de vijver…  terwijl de kinderen de hele dag samen het terrein en de stalletjes ontdekken en ravotten. Iedereen heeft het naar z’n zin!​ Het hoogseizoen is het gezellig druk met heel veel kindervreugde. In het laagseizoen genieten rustzoekers volop van de stilte en de schoonheid van de natuur.

Logeren
LOGEREN

Logeren kan  je (met een tiental personen) op de bovenverdieping van ons woonhuis. Samen met familie of vrienden zijn jullie de enige gasten. De  zolder overtreft alle verwachtingen en  is alvast één FUNtastisch speelparadijs voor de kinderen   en na een kakelvers ontbijt, kan  je overdag alle energie weer kwijt!  Hier logeren is zoveel méér dan "komen slapen". 

Retro-caravans
RETROCARAVANS

Altijd al eens willen kamperen, maar heb je geen caravan of tent? Onze sfeervol ingerichte retro-caravans (voor maximaal 2 volwassen en 2 kinderen) staan gegroepeerd op een verhard pleintje met picknicktafels en strooien parasolletjes en kunnen  met of zonder ontbijt gehuurd worden! 

Indoorkamperen
HUUR DE SCHUUR (INDOORKAMPEREN)

Maar kamperen kan niet enkel in de zomer! Onze retrocaravannekes staan vanaf de herfst instapklaar in de verwarmde schuur… voor wie houdt van gezellig samenzijn en dat tikkeltje back to basics !