ONS AANBOD

Voor elk wat wils

 
KAMPEREN

Kamperen is superleuk voor jong & oud!  Genietend van de fluitende vogeltjes, luilekker met een heerlijk boek, een plons in de vijver…  terwijl de kinderen de hele dag samen het terrein en de stalletjes ontdekken en ravotten. Iedereen heeft het naar z’n zin!​ Het hoogseizoen is het gezellig druk met heel veel kindervreugde. In het laagseizoen genieten rustzoekers volop van de stilte en de schoonheid van de natuur.

 
LOGEREN

Logeren kan  je (met een tiental personen) op de bovenverdieping van ons woonhuis. Samen met familie of vrienden zijn jullie de enige gasten. De  zolder overtreft alle verwachtingen en  is alvast één FUNtastisch speelparadijs voor de kinderen   en na een kakelvers ontbijt, kan  je overdag alle energie weer kwijt!  Hier logeren is zoveel méér dan "komen slapen". 

 
RETROCARAVANS

Altijd al eens willen kamperen, maar heb je geen caravan of tent? Onze sfeervol ingerichte retro-caravans (voor maximaal 2 volwassen en 2 kinderen) staan gegroepeerd op een verhard pleintje met picknicktafels en strooien parasolletjes en kunnen  met of zonder ontbijt gehuurd worden! 

 
HUUR DE SCHUUR (INDOORKAMPEREN)

Maar kamperen kan niet enkel in de zomer! Onze retrocaravannekes staan vanaf de herfst instapklaar in de verwarmde schuur… voor wie houdt van gezellig samenzijn en dat tikkeltje back to basics !  

 
ZAALVERHUUR

Waarom een samenkomst op Hoeve Maedelstede zo leuk is? Bijna alles kan! Of het nu een familie- of vriendenbijeenkomst is, een vergadering van een vereniging of een schooluitstap - bij ons heb je heerlijk de ruimte binnen of buiten om je eigen sfeer te creëren. Er zijn bovendien tal van activiteiten en faciliteiten beschikbaar zodat het sowieso een topactiviteit wordt - weer of geen weer! Boek daarom vandaag nog één van onze polyvalente ruimtes: het Speelstalzaaltje, Plan B of De Schuur en krijg daarbij  een boerderijbelevenis om nooit meer te vergeten. Het is uiteraard ook altijd mogelijk om uw samenkomst te combineren met elke vorm van overnachting op de hoeve… om van jullie initiatief een prachtig en onvergetelijk weekend te maken!

 
SCHOOLREIS

Maedelstede is ook de ideale locatie om met je klas op schoolreis te komen! Gocarts, tractortjes, een trampoline, een overdekte zandbak, maar ook konijnen, cavia's, kippen, paarden, pony's, honden, koeien. Er is vanalles te beleven op de hoeve! Ontdek de super originele speelstal met allerlei verrassende educatieve spelletjes of hang tussen hemel en aarde in de vliegende tapijten! Tussendoor kan je 'chillen' met klasgenoten in ons clubhuis. Kortom Hoeve Maedelstede heeft alles voor een geslaagde daguitstap of voor een week boerderijklassen!