top of page

WEETJES

Bekijk het grondplan van Hoeve Maedelstede, zodat je jou een beeld kan vormen van de locatie. 
Onderstaande regeltjes zijn uitsluitend bedoeld voor een vlotte en goeie samenwerking. 

Lees ze even aandachtig en mochten er nog vragen zijn, dan horen wij het graag!

AANKOMST & VERTREK 

Aankomst op de camping kan vanaf 14 u. Graag even aanbellen aan de receptie van het woonhuis, voor het invullen van een klein inschrijvingsformuliertje. Op de datum van vertrek is het wenselijk om vóór 11u de camping te verlaten (in het laagseizoen is het mogelijk om eventueel later te vertrekken een kleine bijbetaling. (+ €5 per persoon/kind voor verblijf tot in de late namiddag). 

BETALING 

Een voorschot hoeft niet. Betalen gebeurt bij aankomst! Dit kan met Payconiq, overschrijving of cash. We hebben geen bancontactsysteem. 

HUISDIEREN 

Brave honden zijn welkom, als je komt kamperen, maar moeten bij hun baasje blijven, zodat ze geen gevaar of hinder voor de andere kampeerders betekenen.  Ze mogen niet op het erf en in de hoevegebouwen komen. 

Honden zijn echter NIET toegelaten in onze kamers, onze retrocaravannekes en bij 'huur de schuur'.

GASTVRIJHEID

Gastvrijheid en kindvriendelijkheid zijn een paar van onze troeven.  Een beetje respect voor alle beschikbaar (speel)materiaal stellen we echter wel op prijs. We houden van een gemoedelijke sfeer en verbieden nachtlawaai. Vanaf 22u30 houden we het stil op de camping  en laten we ook alle  diertjes rusten!

Vrienden of familie mogen op bezoek komen tijdens jullie verblijf, mits betaling van €5 bezoekerstarief… We zijn graag op de hoogte van hun komst.

SCHADE

Wij  zijn niet aansprakelijk voor persoonlijke letsels en/of schade aan personen en/of op het terrein aanwezige eigendommen van derden, opgelopen door welke oorzaak dan ook. Ouders zijn verantwoordelijk voor hun kinderen en de eventuele schade die ze aanrichten (zo ook voor baasjes en honden).  Kosten van schades of vernieling worden aangerekend!

INSTALLATIES

De kampeerder is verantwoordelijk voor de voorzieningen van z’n eigen kampeermiddel inclusief gas-, elektrische- en watervoorziening.  Mobilhomes en/of caravans dienen uitgerust te zijn met een verliesstroomschakelaar met hoge gevoeligheid.

MILIEU

We vragen om behoedzaam om te gaan met elektriciteit en water,  wees dus niet verspillend a.u.b.!          
Afval: orde en netheid vraagt een kleine inspanning! Glas, papier, blik en plastiek zoveel mogelijk scheiden. Huishoudelijk restafval moet in dichtgeknoopte zakken in de voorziene container. 
Gelieve geen kapotte tuinstoelen en dergelijke achter te laten.

SANITAIR

Ook  hier vragen we een beetje goeie wil, om het voor iedereen, ook voor de mensen na U,  aangenaam en proper te houden.
Wc’s: gelieve de vuilbakjes te gebruiken en geen maandverband, tampons of dingen door te spoelen met verstoppingsgevaar.
Riolering: Spoel geen vet of etensresten door de afvoeren als u de afwas doet
Chemisch toilet: daarvoor is er een bestemde uitgietplaats voorzien.        

SCHUUR

Deze overdekte ruimte biedt de mogelijkheid om in slecht-weer-periodes comfortabel en gegarandeerd onderdak te vinden. Initiatieven om er een activiteit te organiseren, zijn altijd welkom

VARKENSSTAL

Wegens strenge sanitaire maatregelen is het verboden om, als gast, in de varkensstal te gaan. 

DAGJESTOERISTEN

​Helaas kun je niet zomaar als dagjestoerist komen ...Wij willen graag onverwachte overdrukte voorkomen op ons domein

 

ETEN EN DRINKEN  

Bij ons op de boerderij, zijn geen eet- en drink gelegenheden en ook geen aankoopmogelijkheid    

SUGGESTIES

Suggesties: Wij staan open voor persoonlijke ideeën, voorstellen en/of suggesties.

2023 kamperen 9.jpg
bottom of page